Voyagers deel 1

Ashayana Deane
978-90-77463-15-4
    1 à 2 werkdagen
Voyagers I De slapende ontvoerden
  • Beschrijving
  • Lees verder

- De slapende ontvoerden

Ashayana Deane

ISBN 90-77463-15-4
256 pagina's, ingenaaid, illustraties, index.

Verschijnselen als UFO's, graancirkels, multidimensionale communicatie, de oorsprong van de mens, de historische ontwikkeling van emotie en intuïtie, worden belicht en toegelicht. Bovendien komen de functie van ons DNA en de relatie tussen ons DNA en onze bestemming aan bod, en niet te vergeten de vervormingen erin en de mogelijkheden tot heling.
Voyagers deel 1 voorziet in de achtergronden die nodig zijn om de ware aard van de levende werkelijkheid te kunnen bevatten; het laat zien waar wij ons momenteel bevinden op ons evolutionaire pad. Het geeft de eerste aanzet tot het werken met Keylontische Wetenschap om een actieve rol te gaan spelen in onze eigen heling en die van de Aarde. Keylontische Wetenschap is de nieuwe (en oeroude) multidimensionale wetenschap van licht, geluid, de taal van de sterren en de basiscodes die ten grondslag liggen aan de materie
 
De informatie in dit boek is afkomstig van de zgn. CDT-platen. Dit zijn 12 holografische schijven die onder meer de evolutiegeschiedenis van de Aarde en de mensheid bevatten en die op Aarde worden bewaard.

Voor veel mensen is het thema van ‘buitenaardsen' en multidimensionale communicatie met angst en bijgeloof omgeven. Wie werkelijk wil weten, en wie de moed heeft deze angst voldoende opzij te zetten om iets nieuws te leren – paradoxaal genoeg vooral over zijn of haar eigen biologie, potentie en geschiedenis – heeft met dit boek een juweel in handen.

De Freedom Teachings zijn terug op Aarde, en Voyagers 1 is het eerste deel daarvan.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__