Zegel van Atlantis

Barbara Hand Clow
978-90-77463-03-1
    niet leverbaar
  • Beschrijving
  • Lees verder

de Kronieken van de Geest, deel 3
Zegel van Atlantis
- Omweg langs de oorlog in de hemel

Barbara Hand Clow

‘Als de ingewijden barden van weleer ontvouw ik mijn verhaal voor jou. Laat ons, samen, ontwaken tot volledig planetair bewustzijn’.

Met deze woorden, en met humor, wijsheid en compassie, leidt Barbara Hand Clow ons op een reis door de oeroude herinneringen waarmee haar bewustzijn wordt overspoeld. Omdat de lezer wordt meegenomen in een energetische bewustzijnservaring, worden en passant de bij de lezer opgeslagen herinneringen geactiveerd, want ieder van ons draagt deze herinneringen in zich mee.

In dit derde deel van de Kronieken van de Geest beleven we tijdreizen door de vierde en de vijfde dimensie. Zegel van Atlantis leert ons dat onze gedachten bepalen wie wij zijn en waar wij zijn, en wekt in ons het besef hoe we een levende relatie met de Aarde kunnen onderhouden. Want niet alleen het mannelijke technocratische beheersingsaspect van Atlantis komt aan bod: als we ons alleen daarop concentreren, is dat wat we opnieuw zullen creëren, aldus Barbara Clow.
In de oorspronkelijke titel Signet of Atlantis verwijst ‘signet’ niet alleen naar ‘zegel’ en ‘sleutel’, maar ook naar ‘sterrenpoort’. Het zal dan ook niet verbazen dat in dit boek de functie van heilige krachtplaatsen opnieuw uitvoerig aan bod komt, in dit deel van de trilogie onder meer uitgebreide aandacht voor Avebury en Silbury Hill (Engeland), Tana Toraja (Indonesie), Malta, Mohenjo Daro (India), en Çatal Hüyük.

ISBN 978-90-77463-03-1
219 pagina's, met illustraties van Angela Werneke, uitgebreide bibliografie

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__