Anastasia - energie van je familielijn

Vladimir Megre
978-90-77463-23-9
    Levertijd: 1 à 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur: Vladimir Megre
ISBN: 978-90-77463-36-9 | soft cover | ingenaaid | 252 pagina's
Deel 1 van De rinkelende dennen van Rusland

De uitgebreide editie van het eerste deel van de reeks is verschenen.
Vladimir Megre heeft de tekst aan het eind van het boek met 77 pagina's uitgebreid, die - vooral voor nieuwe lezers - alvast een vooruitblik werpen op de volgende delen van de reeks. 
De nieuwe hoofdstukken zijn vooral gewijd aan de praktische uitwerking van Anastasia's gedachtegoed middels de familiedomeinen, de huidige ontwikkelingen daarmee, en het belang van het creëren van een plek waar zowel de voorouders als de huidige familieleden bijeen kunnen komen.
De 10 pagina's van het hoofdstuk Perestrojka zijn niet langer opgenomen in het boek.
 

'Ik besta voor degenen voor wie ik besta...'  

Anastasia

De boekenreeks 'De rinkelende dennen van Rusland' over de Siberische Anastasia heeft miljoenen lezers overal ter wereld een andere kijk op hun leven gegeven, hen geïnspireerd om hun aangeboren scheppingskracht te benutten, en hen op tastbare wijze laten ervaren wat vrijheid kan betekenen. Anastasia is een jonge vrouw die zonder huis in de Siberische taiga leeft. Hoewel ze nooit naar een 'echte' school is geweest, verklaart ze dat ze de inzichten van de westerse wetenschap tamelijk primitief vindt. Voor een wereld in verwarring biedt ze inspiratie, een visie, en - in klare taal - haalbare en bevredigende oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische en zingevingsproblematieken. Bovenal is de reeks een liefdesverhaal.

Negen delen van de reeks zijn inmiddels in het Nederlands verschenen.

Bovendien verscheen de bundel Vertellingen uit de Toekomst, waarin verhalen uit delen 4 (Schepping) tot en met 8-2 (Liefdesriten) zijn opgenomen. Deze bundel biedt in kort bestek een beeldende weergave van hoe de wereld eruit zou kunnen zien, als we de informatie uit alle delen op ons in laten werken en besluiten er iets mee te doen.

Hoe het begon:
De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoette - in de perestrojka-periode - op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij wilden zijn bemanning lenen om een rinkelende 'kedr' ofwel Siberische den – vermaard om zijn heilzame werking – te oogsten. Megre ging niet in op het dringende verzoek en zette zijn reis voort. Het voorval liet hem echter niet los, en een jaar later keerde hij terug naar de plek van ontmoeting. Ditmaal trof hij daar niet de beide mannen, maar ontmoette hij hun kleindochter, Anastasia. Het was het begin van een bijzondere relatie. Anastasia heeft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie, en in dit eerste boek van deze serie maakt ze Megre deelgenoot.

***Met de (door de auteur) herziene uitgave van het eerste deel  (in 2012) hebben we besloten om ook de titel van de reeks - tot dusver De zoemende ceders van Rusland aan te passen. De 'kedr' (Pinus Sibirica) die in de boeken een belangrijke rol speelt, werd anno 2003 vertaald als 'Siberische ceder'. Door de wereldwijde bekendheid van de boeken is er inmiddels meer botanisch onderzoek gedaan welke boom het nu in feite betreft: de Siberische pijnboom, oftewel Siberische den. Dit werd tot dusverre altijd met voetnoten in de tekst aangegeven, met ingang van de herziene editie van deel 1 (vanaf de 8ste druk) zijn alle teksten aangepast en is de reekstitel De rinkelende dennen van Rusland.***