Voyagers deel 1

Ashayana Deane
978-90-77463-15-4
    Levertijd: TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur: Ashayana Deane
ISBN 90-77463-15-4 | soft cover met flap | ingenaaid | 256 pagina's | illustraties | index.

Subtitel: De slapende ontvoerden

Wil je bericht zodra Voyagers deel 1 weer leverbaar is?  Laat het ons hier weten.

Wat weten we met zekerheid over onze oorsprong, over mogelijke andere werelden, en over de aard van onze werkelijkheid zelf? Het is niet verwonderlijk dat de auteur haar inleiding begint met deze vraag.

In Voyagers 1 worden een aantal blinde vlekken in de kennis waarover onze huidige samenleving beschikt, zichtbaar gemaakt en ingevuld. Nog opmerkelijker is het, dat de samenhang tussen deze ogenschijnlijk niet-verwante onderwerpen inzichtelijk wordt. Waar komen onze gedachten vandaan? Zijn de gevoelens die we voelen altijd ónze gevoelens ?

Dit boek zou verplichte kost moeten zijn voor psychologen en psychiaters.

Verschijnselen als UFO's, graancirkels, multidimensionale communicatie, de oorsprong van de mens, de historische ontwikkeling van emotie en intuïtie, worden belicht en toegelicht. Bovendien komen de functie van ons DNA en de relatie tussen ons DNA en onze bestemming aan bod, en niet te vergeten de vervormingen erin en de mogelijkheden tot heling.

Voyagers deel 1 voorziet in de achtergronden die nodig zijn om de ware aard van de levende werkelijkheid te kunnen bevatten; het laat zien waar wij ons momenteel bevinden op ons evolutionaire pad. Het geeft de eerste aanzet tot het werken met Keylontische Wetenschap om een actieve rol te gaan spelen in onze eigen heling en die van de Aarde. Keylontische Wetenschap is de nieuwe (en oeroude) multidimensionale wetenschap van licht, geluid, de taal van de sterren en de basiscodes die ten grondslag liggen aan de materie.
 
De informatie in dit boek is niet gechanneld maar afkomstig van de zgn. CDT-platen. Dit zijn 12 holografische schijven die onder meer de evolutiegeschiedenis van de Aarde en de mensheid bevatten en die op Aarde worden bewaard. De informatie van deze schijven wordt a.h.w. in de vorm van ZIP-files naar 'eeuwenlang opgeleide tolk-vertaler' Ashayana Deane overgedragen, die de 'bestanden' omzet in begrijpelijke schema's en taal.

Voor veel mensen is het thema van ‘buitenaardsen' en multidimensionale communicatie met angst en bijgeloof omgeven. Wie werkelijk wil weten, en wie de moed heeft deze angst voldoende opzij te zetten om iets nieuws te leren – paradoxaal genoeg vooral over zijn of haar eigen biologie, potentie en geschiedenis – heeft met dit boek een juweel in handen.

De Freedom Teachings zijn terug op Aarde, en Voyagers 1 is het eerste deel daarvan.

Gerelateerde Producten