Barbara Hand Clow

    Levertijd: 1 à 2 werkdagen
  • Beschrijving
  • Meer

Barbara Hand Clow schrijft zelf in Oog van de Centaur:
‘Voor mijn zesde levensjaar had ik sterke en steeds terugkerende herinneringen aan andere tijden en plaatsen. Ik begrijp nu dat deze herinneringen uit eerdere levens stamden. Het resultaat van deze krachtige gevoelens als kind was echter dat ik grote moeite had om met de werkelijkheid om te gaan. Toch is het huidige leven het enige dat er werkelijk toe doet. Ik wist vrij zeker dat, wat er ook aan de hand was, het niet aan mijn ouders lag, dat het te maken had met iets diep in mijzelf. Maar de hardnekkige stemmetjes van mijn geheugen zorgden ervoor dat ik meer op die stemmen was afgestemd dan op de echte mensen om mij heen. Ik had veelvuldig déjà-vu’s, het gevoel alsof ik al eens eerder op een bepaalde plaats was geweest, maar dat is niet waar het hier om gaat. Het was de kracht en de drang van de innerlijke stemmen die me ertoe aanzette om iets te onder-nemen. Toen ik de veertig naderde, werd ik bang dat deze stemmen me zouden verbrijzelen. Ik vreesde psychologische chaos. Dus nam ik het besluit om de stemmen te leren kennen en ze te vragen me te vertellen wat ik klaarblijkelijk moest horen.
Het doen van de regressies was niet altijd prettig en het was nooit gemakkelijk. Het was geen bevrediging van loze nieuwsgierigheid. Mijn ego werd niet opgekrikt toen ik een paar levens tegenkwam die als ‘beroemd’ getypeerd kunnen worden. De ontmoeting met die personages heeft eerder opgeleverd dat ik enkele zeer kritische vragen ben gaan stellen over mijn eigen weg in dit leven.'

'...Voor mijzelf ligt de grootste waarde en betekenis in de algehele integratie van mijn persoonlijkheid, wat mijn eigen doelstelling was. Ik laat het aan de lezer over om uit te maken of hij/zij door een dergelijke ervaring zou groeien. Het vinden van mijn hogere zelf en te leren wat er voor mij nodig is in dit leven, heeft me geopend voor een groter geluk, grotere vrijheid, evenwichtiger sensualiteit en succes in mijn werk’.

Van Barbara Hand Clow zijn in het Nederlands verkrijgbaar: De Kronieken van de Geest
Deel 1 Oog van de Centaur: Visionaire expeditie door vorige levens
Schildpad Boeken; ISBN 978-90-77463-02-4
Deel 2 Hart van de Christos: Het ontwaken van sterrenbe-wustzijn op Aarde
Schildpad Boeken; ISBN 978-90-77463-01-7
Deel 3 Zegel van Atlantis: Omweg langs de oorlog in de hemel
Schildpad Boeken; ISBN 978-90-77463-03-1

Het Pleiadisch Plan: Een nieuwe kosmologie voor het Tijdperk van het Licht
Uitgeverij Petiet; ISBN 90-75636-21-0
Catastrofobie: De waarheid achter de aardeveranderingen in het komende Tijdperk van het Licht
Uitgeverij Petiet; ISBN 90-75636-43-1